Самоадаптивна Bardolini B4 OBD система

Самоадаптивна Bardolini B4 OBD система

Самоадаптивна Bardolini B4 OBD система

BARDOLINI B4 инжекционна газова/метанова система е с контролер от ново поколение, оборудван със система, която постоянно следи моментната и дълговременна настройка на горивната смес, както и ламбда сондата. Така BARDOLINI B4 лесно комуникира с всички OBD II и EOBD автомобилни компютри (и не само) чрез вграден OBD адаптер, което освен стандартните параметри дава възможност да прочете корекциите от компютъра на Вашия автомобил.

Технологията, която се прилага в системата BARDOLINI B4 осигурява много точна дозировка на горивото и оптимално впръскване на горивната смес в цилиндрите. Съдържанието на сместа е конфигурирана не само въз основа на времето за впръскване на бензин, както е в другите контролери, но на приетите текущи корекции на бензиново ECU по време на шофиране на газ (не само по време на калибрирането).

BARDOLINI B4 е създаден в съответствие „PLUG and DRIVE” технологията. След първото калибриране по време на инсталацията, BARDOLINI B4 се самонастройва в реално време при използване на превозното средство.

Това гарантира една и съща точно ефективност и точност при работа на газ, така както и на бензин.

BARDOLINI B4 може да гарантира най-пълна, безупречна интеграция с фабричните настройки на автомобила.
BARDOLINI B4 е предназначена за всички превозни средства с 3 до 8 цилиндрови бензинови инжекционни двигатели, както и хибридни такива.

Предимства на BARDOLINI B4:
• Постоянна връзка OBD протокола на автомобила без да пречи на свързване на тестерите, диагностични инструменти и др.
• Намалява риска от дефекти, свързани с неточно ръчно калибриране.
• Поддържа основните настройки на двигателя, като например мощност, въртящия момент идентични с бензиновите настройки.
• Отговаря на Euro 5 емисионни норми
• Оптимизира разхода на гориво при по-високи обороти и голямо натоварване на двигателя и предпазва контролера на двигателя от запис на грешки /check engine/, твърде богатa или твърде бедна смес.


Газ сервиз СофияСервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка за гр. София.

За контакти: 0897 25 27 27 / гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов №24 / office@galivani.bg