Препоръки за избор на автомобил с газово

Препоръки за избор на автомобил с газово - газова уредба, газов инжекцион

В тази статия ще ви препоръчаме някои автомобили от различни класове, на коиото може да се сложи газова уредба. Разбира се класацията реално е много по-дълга има голям избор, дори от такива, които се продават със заводско АГУ, но сега толкова. Препоръките са от GazServiz.net

BMW 3

BMW 3

Моделът който най-много препоръчваме е BMW 3 със 3 литрвия мотор и 170 к.с.
Освен че върви повече, харчи колкото двулитровия двигател на модела, което е по-малко от другите модели с малки двигатели
Освен това мотора е прославен със качество и здравина, един от желаните и най-читави.
За него се предлагат на пазара и достатъчно добри газови инжекциони, за да си паснат с мотора без загуба на мощност и без увеличаване на разхода. Разгледайте галерия с монтирани газови инжекциони на BMW <==ТУК. Има и 7-мици и 5-ици

FIAT 500

FIAT 500

Модела идва с двигатели 1,2; 1,3 и …. 1,4 ….Забавен факт, естествено, ние препоръчваме 1,4, тъй като е по-икономичен и… по-мощен.
Тази количка е предпочитана предимно от дамите, но…. има и спортна версия на Abarth, кяото пък е предпочитана от мъже.
Автомобила не е с директно впръксване и има голям избор от възможности за ГИ.

VW Touareg

VW Touareg

Тук препоръката ни е или двигателя с 3,2 е сравнително по-икономична от по-големия двигател, но пък е и осезаемо по-тромава. Въпреки всичко, ако не смятате да се състезавате, този двигател ще ви се впише перфектно в комбинация с газова уредба.
По-спортната възможност е 4,2 литровия осмак със 310 к.с., който никак не се слави сред икономичните двигатели ( има супер автомобили по-малко ядящи бензин, от този ). GazServiz.net имат конвертиран точно спортната версия с 4,2 V8, разгледайте ТУК <==.

BMW 7

BMW 7

Като цяло новите модели 7-ма серия въпреки големите мотори са далеч по-икономични от другите си събратя и с доста повече мощност.
Е, не разчитайте при по-сериозно стъпване на педала, да не харчи, тук говорим за нормално, плавно и спокойно каране ( нещо, което тук, малко го правят ).
Галерия с газов инжекцион на BMW 7 <== ТУК.

AUDI

AUDI

Двигатели – 3; 3,7 и 4 литровите на Audi A клас са идеални, дори S са също супер. При тези мотори има добро съотношение както в ниския клас, така и при спортния клас на разхода им и широка гама от избор за газов инжекцион, който да работи добре с тези мотори.
Ако искате ….., нещо повече като конски сили и мощ, 6 литровия V12 е най-за предпочитане, разхода ако не бъде настъпван е сравнително поносим за мотор V12. И той може на газ, но внимавайте много при кой отивате. Тук не само системата, но и работата плюс доброто синхронизиране на софтуера с този на колата са много, ама много важни фактори. Място за грешки няма!
Тук можете да разгледате цялата AUDI галерия на Газ Сервиз София и с други модели, които са чест избор

Honda Accord

Honda Accord

Двигателите на този модел с няколко вида, но нашата препоръка са 2 литров 155 к.с. или 2,4 190 к.с., перфектните мотори.
Освен всичко всеки Хонда фен знае, колко са податливи за тунинг. Работят идеално с доста видове газови инжекциони, така че конверсията не е проблем, дори феновете на марката, това го знаят добре и има много конверсии на модела вече.

Mercedes 320

Mercedes 320

Препоръките ни са най-вече за 3,5 литровия двигател за модела. По-малките горят същото и са по-чупливи ( доказано ).
В тази класация не показваме ценова разлика, всеки си знае че се иска добър джоп за да се поддържа мерцедес 😉

Toyota Avensis

Toyota Avensis

Избора от двигатели е голям, имат и по-малки, но ви съветваме да си вземете 2 литровия, тъй като е по-добър. Особено за комби версиите е силно препоръчителен. 
Няма какво друго да кажем за този модел, страхотен автомобил, не е прекалено скъп, има си екстри, има си всичко, икономичен и …НЯМА ЧУПЕНЕ!

Mitsubishi Evo

Mitsubishi Evo

Да, още едно предложение за спортните и еко маняци. Да, добре чухте и на този автомобил има достъпни газови системи, които ще му сработят перфектно.
Въпреки че се съмняваме някой да желае да е екологичен или икономичен имайки такава кола. Все пак да си знаете, че …може 😉

И всъщност само да кажем, вече има конвертирани доста такива, някои от тях публично са си пуснали видео клипчета и статии по въпроса, можете да видите ==> ТУК ..На корицата виждате снимка на правено EVO от чешки газ сервиз – за него посетете този линк: lpgfrystak.cz/reference/mitsubishi-lancer-evo

Повечето от снимите са предоставени от gazserviz.net за статията, както и съответно има линкове към техния уебсайт – Газ Сервиз нет. Препоръчваме техните услуги.
А ако имате проблем по път към тях, можете да ползвате услугите на Пътна Помощ, репатрак, София – RoadHelp.bg за транспорт на вашия автомобил, джип, бус и т.н.