За нас

|За нас | Газ Сервиз – gazserviz.net

 

Автомобилни газови уредби – гр. София

GazServiz.net е собтвеност на фирма ГАЛИВАНИ ЕООД – ЕИК: 201420849

Лицензирана фирма и регистрирана по ДДС.

През последните над 10 години, повече от 3400 автомобила са успешно конвертирани на газ благодарение на нашите специалисти. Основна ни цел е както качеството на уредбите, с които работим, така и качеството на предлаганите от нас услуги. Благодарение на скрития монтаж, шансовете за повреда на газовата уредба от трети лица са сведени до минимум. Доволните клиенти се измерват в броя на последващите ремонти. Ние от ”Газ Сервиз” можем да се похвалим, че виждаме нашите клиенти само за смяна на филтри (на всеки 10 000 км.).

Запознайте се с нас!

Доверете ни се!

ОЦЕНЕНКИ В ГУГЪЛ – За да видите всички оценки, натиснете ==> ТУК <==

 • review rating 5  Изключително професионално обслужване. Отидох на обяд и за няма и 20-30 минути ми обслужиха цялостно газовата уредба на добра цена. Сега след обслужването на газовата уредба, колата работи идеално на газ. Силно препоръчвам, момчетата си разбират от работата.

  thumb Мартин Младенов
  9/28/2018

  review rating 5  Изключително съм доволен от услугите на сервиза. Момчетата са огромни професионалисти. Преди да отида при тях бях много скиптичен относно LPG но след като ми обърнаха нужното внимание, въведоха ме в детайлите реших да си поставя газов инжекцион. Крайния резултат надмина очакванията ми и горещо препоръчвам на всеки чудещ се дали да отиде при тях, да го направи!!!! 😊

  thumb Ivan Grigorov
  9/23/2018

  review rating 5  Доста от Софийските газаджии не стават, обиколих кои ли не, само къде дадох пари! СИЛНО ПРЕПОРЪЧВАМ ТОЗИ ГАЗ СЕРВИЗ! Спасиха ми кожата!

  thumb Калоян Козлев
  8/23/2018
 • review rating 5  Ok

  thumb Georgi Kasapov
  1/28/2018

  review rating 5  super

  thumb Filip Krastev
  1/20/2018

  review rating 4  Okay

  thumb Krenena Sevova
  8/04/2017