Газови инжектори Barracuda

Газови инжектори Barracuda - - За повече информация посетете статията / Газ сервиз - Тел.: 0897 25 27 27 - gazserviz.net

Газови инжектори Barracuda

Един от основните компоненти, от изборът на който зависи безпроблемната работа на двигателя на газ, е инжекторната рейка. На пазара у нас се предлагат различни марки и модели и е важно тяхното познаване за взимане на правилно решение при конфигурацията на газовия инжекцион.

Едно от най-добрите решения на този проблем е използването на инжектори Barracuda. Или ако търсите така наречената „бърза рейка“, това е вашият избор. Barracuda се характеризира с изключително ниско ниво на шум (практически безшумна) и много прецизна дозировка на горивото, водеща до подобрена икономия. Подходяща, както за леки автомобили за ежедневна употреба, така и за такива със спортни претенции – рейката захранва до 50 к.с. на цилиндър.

Газовите инжектори Barracuda се произвеждат от полския производител на компоненти за автомобилни газови уредби Alex Sp. z o.o., който повече от 15 г. се занимават с разработки в областта. Носители са на наградата INPRO 2012 за инжекторите Barracuda в категорията „Автомобилни газови и метанови системи“.

Най-убедителното доказателство за качествата на инжекторите Barracuda е мнението на доволните клиенти:


Газ сервиз СофияСервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка за гр. София. Газ сервиз

За контакти: 0897 25 27 27 / гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов №24 / office@galivani.bg

Газов инжекцион, газова уредба, газаджия софия, газ сервиз, агу, агу софия, газово, газаджия

газ сервиз