Автомобилна газова уредба

Gазови системи, газови инжекциони, АГУ, газову иредби, София - Газ сервиз

Автомобилна газова уредба (АГУ) е устройство, позволяващо използването на газообразно гориво в автомобилите. Използват се предимно при четиритактови бензинови двигатели с вътрешно горене.

Автомобилната газова уредба (АГУ) е система от няколко основни компонента, които при правилно свързване и монтиране, позволяват на автомобила Ви да се движи с газ – бутилка, тръби и др.Този вариант е доста по-икономичен от карането на бензин.

Видове[редактиране | редактиране на кода]
Според вида на горивото
Силно сгъстен петролен газ (най-често пропан-бутан).
Метан
Според устройството- различните видове АГУ използват един и същи пълначки, горивосъдържатели и съединители, но имат различни части в двигателното отделение.
Вид „Изпарител и смесител“ (обикновени)- все още най-използваните в България. Не могат да се използват на някои по-нови модели двигатели.
Газово впръскване (два вида). Основните им предимства са по-ниския разход на гориво и по-добрата динамика на двигателя. Основният им недостатък е по-високата цена.


Газ сервиз СофияСервиз за газови уредби, монтаж и продажба на нови газови инжекциони, обикновени газови уредби ( АГУ ), настройка, диагностика и поддръжка за гр. София. Газ сервиз

За контакти: 0897 25 27 27 / гр. София, кв. Горубляне, ул. Павел Красов №24 / office@galivani.bg

Газов инжекцион, газова уредба, газаджия софия, газ сервиз, агу, агу софия, газово, газаджия

газ сервиз