Автомобили с фабрична газова уредба

Автомобили с фабрична газова уредба / газов инжекцион

Пропан бутановата сила захранва повече от 10 милиона автомобили само в Европа, налична инфраструктура с повече от 40 000 газ станции. ЕС има доста голям опит в Автогаз разраотките, от цистерни, бутилки до технологии, производители на системи и специализирани газ сервизи. Автогазът е един от най-достъпните алтернативни горива . Доказано е че е безопасно и дори по-безопасно шофирането на пропан бутан от колкото с бензин, като в повечето държави автогаза е на по-ниска цена от бензина.

А да не говорим, че е доказано има най-малки емисии CO2 и още по-малко вредни емисии, като NOx и твърди частици.

В останалия свят употребата на това алтернативно гориво тепърва нараства, в момента над 20 милиона автомобила се движат на пропан бутан и има мрежа с над 70 000 газ станции достъпни за всички.

След като разяснихме някои дребни факти около това гориво, да се върнем към темата. Подготвиле сме ви малък Каталог със съдействието на световната Асоциация  за Автогаз Системи.В каталога ще намерите информация за модели предлагани в Европа и на други места. Каталогът е все още непълен, но за сега с достатъчно информация от която можете да изберете вашият бъдещ автомобил. Добавени са и автомобили продавани на още два континента за потребителите извън България.

Цени не са добавени, но можете да ги проверите в интернет. Надяваме се да ви хареса.

Натиснете бутона ПРЕГЛЕД НА КАТАЛОГА, за да видите информацията в него, за някои браузъри PDF файловете се изтеглят автоматично.

ПРЕГЛЕД НА КАТАЛОГА